Zašto je, pobogu, Zac Efron nalakirao nokte?

13/10/2016

Da, crvena je definitivno njegova boja!

Ako se pitate zašto su društvene mreže u posljednje vrijeme ispunjene celebrity hunkovima nalakiranih noktiju, dopustite da objasnimo.

Naime, kako bi osvijestili svijet o nasilju nad djecom i potaknuli ljude za doniranje fondu dobrotvorne organizacije protiv nasilja nad djecom, The Polished Man, muškarci diljem svijeta lakiraju po jedan nokat u znak podrške. Jedno od petero djece u svijetu podvrgnuto je fizičkom nasilju prije svoje 18. godine, a organizacija The Polished Man tome je čvrsto odlučila stati na kraj.

Ali zašto baš lak za nokte? „Biti Polished Man (lakirani čovjek) znači da nećete okrenuti leđa ranjivima. Iskoristit ćete svoj glas – i nokat – i reći: 'Ne preko mene!', ignorirat ćete sve negativne reakcije jer postoje i gore stvari od malo neobične manikure. Jer, lakiranje noktiju ovdje ne radimo jer se hvalimo koliko i što možemo – lakiranjem šaljemo jedinstvenu poruku – govorimo ne nasilju nad djecom“, stoji na stranici ThePolishedMan.com.

U ponedjeljak je Chris Hemsworth izazvao svog brata Liama, Zaca Efrona, Roberta Downeyja Jr., Jeremyja Rennera, Marka Ruffala i Toma Hiddlestona da nalakiraju jedan nokat i nastave prenositi poruku.

Kao što vidite, Liam i Zac ubrzo su odgovorili na izazov, a ostatak još uvijek očekujemo. Nema veze, jer pokret možete podržati još 19 dana. Hm, baš nas zanima koje će boje odabrati ;)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj