Zašto je Khloé Kardashian isključila Instagram komentare?

03/05/2018

Točnije, sve komentare na slikama gdje je sa Tristanom

Teško je reći jesu li Khloé Kardashian i Tristan Thompson trenutno zajedno, sudeći po novinskim napisima o tome kako je Tristan varao Khloé, mijenjaju se iz dana u dan. Ali ono što znamo zasigurno je slijedeće: kadgod na svom Instagram profilu Khloé objavi fotografiju u paru sa Tristanom (koji je, BTW poznati kanadski košarkaš koji igra za NBA), opcija komentiranja je isključena.

Nemoguće je zaključiti je li Khloé to napravila u onom trenu kada su počele prve glasine o Tristanovoj nevjeri, ili je to napravila prije nekoliko sekundi, kada smo zadnji put pregledavali njezin Instagram profil, sve što znamo je da kadgod kliknete na neku od njihovih zajedničkih fotografija, opcija "comments" je prazna, tj. onemogućena. S druge strane, kada kliknete na neku od fotografije gdje je Khloé sama na slici, možete vidjeti desetke tisuća komentara od njezinih fanova (ili hejtera).

Naprimjer, evo jedne fotke koju je Khloé objavila 09.04.2018., samo 2 dana prije nego se rodila njihova kćer True:

KHLOE 0904

Još jedna "mama & tata" fotka objavljena 26.03.2018. Bez komentara:


KHLOE 2603


I evo jedne gdje je sama! Objavljena 21.03.2018. SA komentarima:

Khloé 2103


I, što smo danas naučili, osim da Cosmopolitan voli "stalkati" Instagram Khloé Kardashian? To da je Kardashianku Khloé apsolutno baš briga što itko misli o njoj i njezinom mužu, i o tome hoće li mu oprostiti nevjeru ili ne, ili joj je toliko bolno čitati zlobne komentare, da ih radije isključi... 

Ili, moguće je i da Tristan i Khloé više jednostavno nisu zajedno.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj