Vratila se "stara Miley"!

21/03/2019

Moramo priznati, nedostajali su nam njezini selfiji

Jednom je Kanye West izjavio da mu nedostaje "stari Kanye", a ne sumnjamo da to u zadnje vrijeme izjavljuju i pratitelji Miley Cyrus na Instagramu.

Nekoć, osim što je veliku energiju posvećivala twerkanju na VMA pozornici i izbacujući podcijenjene albume kao što je "Miley Cyrus & Her Dead Petz", odvajala je i velik dio svoje energije na redovito objavljivanje mutnih selfieja, svojih umjetničkih instalacija i slika svojih brojnih (živih) ljubimaca. Onda je odjednom sva ta magija nestala i njezin se profil pretvorio u jednoliku rešetku fotografija s crvenog tepiha i glamuroznih snimanja.

Gdje je nestala prava Miley?

Donedavno je jedina novost na njezinom feedu bio dodatak muža Liama Hemswortha u inače dosadnom nizu uređenih fotki. Mnogi su se pitali jesu li muž i menadžer društvenih mreža kraj Miley kakvu znamo. Ipak, s početkom proljeća Miley je ponovno preuzela svoj Instagram profil i vratila se u igru sa svojim urnebesnim naslovima fotografija, uz jednu promjenu. Više nema mutnih selfieja, fotke su visoke kvalitete, ali kao što sama kaže: "Festival season's here, I'm queer, and I'm ready to party".

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Festival season is here , I’m queer , and ready to party! lets go summer 2019!

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Napokon!

Da nije potpuno zaboravila svoju ljubav prema mutnim selfiejima dokazuje ova Instagram priča, koja najavljuje ono što se na kraju ispostavilo da je niz fotki Miley u bazenu s ozbiljnom količinom lanaca oko vrata i naslovima kao što je "How wet I make you bitches".

IMG_4662

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

How wet I make you bitches

Objavu dijeli Miley Cyrus (@mileycyrus)

Dobrodošla natrag Miley, nedostajala si nam!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj