Top-5 provala s Cosmopolitan Insta-Chata s La Lanom

06/04/2020

Propustili ste, pogledajte: 5 naj-izjava koje su La Lana & Katarina Moškatelo provalile na velikom Cosmopolitan Insta-Chatu

“Jeste li spremniiiii? Ajmoooo! Di ste, ljudiiii?”, prve su riječi koje je La Lanaartist formerly known as Lana Jurčević—otvorila na prvom velikom Cosmopolitan Insta-Chatu. Uz taktove njezine nove pjesme “So Messed Up”, La Lana je Katarinu Moškatelo, poznatu radijsku voditeljicu, Cosmo-prijateljicu i domaćina ovog Instagram Live chata, pitala “sad ću vidjeti jesi li naučila tekst?”, misleći na tekst nove pjesme.

Donosimo vam TOP-5 najboljih provala La Lane & Katarine Moškatelo koje vrijedi zabilježiti i u pisanom obliku. LOL:)

1. “Sva sam se uspuhala, ova karantena će me ubit’ - nemam kondicije - nula bodova!”, komentirala je La Lana plešući uz taktove svoje nove pjesme “So Messed Up”. Zapravo, sjajna ideja: plesati uz novi single La Lane je sjajna tjelovježba za doba karantene. Lana, dala si nam ideju! Hvala!

2. “By the way ekipa, tkogod nema nikakvu čašicu….”, provalila je Katarina držeći čašu finog roséa u ruci pozivajući na zdravicu prvom Cosmopolitan Insta Chatu, na što je Lana odgovorila: “Ja, daj pošalji jednu ovdje!” Nažalost, zbog socijalnog distanciranja (i zato što su svi Glovo dostavljači bili zauzeti u subotu navečer, to se nije desilo.)

View this post on Instagram

A post shared by La Lana (@lalana) on

3. “Svi koji me followaju, znaju da muku mučim sa sparivanjem čarapa, tako da sam si rekla, kad uhvatim malo vremena u karanteni, bacam se u sparivanje barem 10 parova [čarapa]”, odala nam je La Lana, koja je doista, u nekoliko navrata na svom Instagram profilu (koji, BTW. broji 426K followera) spominjala svoj problem s nesparenim čarapama. Razumijemo te, La Lana, i mi imamo isto problem. (A o čarapama koje nestaju u crnoj rupi veš-mašine, da ne govorimo…:)

4. “Lana, kako se nosiš s karantenom?” pitao je jedan od 6784 Laninih & Cosmo followera koji su praili Cosmopolitan Insta Live Chat. “Iskreno? Što se tiče same karantene—da sad imam neki veliki osjećaj neke velike promjene—iskreno nemam. Čovjek ne bi rek'o, ali ja sam totalno kućni tip i 90% stvari koje radim, osim snimanja u studiju, sastanaka, snimanja spotova, i inače radim od doma,” odala nam je Lana prije nego joj je kamera pala na pod. “Padaaaaam!”, grohotom se nasmijala Lana.

5. “Što je najluđe što si napravila zbog ljubavi?”, pitanje je koje smo morali postaviti Lani. “Ajooooj, to je bilo davno, bila sam mlada & zelena! Bila je neka godišnjica, svašta nešto, ali ukratko... skočila sam iz aviona! Ali najbolje od svega, njega sam natjerala i da on skoči sa mnom! Iako sam mislila da će druga strana [misteriozni bivši dečko] u tome biti veći frajer od mene, ali sam na kraju ja jedva čekala da iskočim iz aviona i ispala veća frajerica od njega, a druga strana i ne baš....!”

—“Pa čuj, često se dešava da mi cure, uvjetno rečeno, imamo više muda, a da je kod frajera je malo slabija situacija!”, komentirala je Katarina Moškatelo, naglašavajući girl power pouku cijele priče. “Tako je! Stoga, drage dame, dečke na test na skok iz aviona!”, složila se La Lana.

Ako vam ovo nije bilo dovoljno spoiler alerta, pravac na story Cosmopolitan Hrvatska instagram profil i pogledajte prvi Cosmopolitan Insta-Chat u povijesti.

Fotografije: La Lana Instagram

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj