Tom Hanks i Rita Wilson pozitivni su na coronavirus

12/03/2020

Pročitajte Instagram objavu ovdje.

Tom Hanks i Rita Wilson navodno su pozitivni na COVID-19, virus poznatiji kao koronavirus, prenosi New York Times i Deadline. Oboje se nalaze u Australiji radi snimanja novog filma o Elvis Presleyu. Hanks koji će u filmu glumiti Presleyevog dugogodišnjeg menadžera, Colonel Tom Parkera.

Izvještava se da su Hanks i Wilson virus uhvatili nakon što je zaposlenik tvrtke koji radi na filmu testiran na pozitivan virus, navodi Warner Bros., prenosi Deadline. U izjavi poslanoj The New York Timesu, Hanks piše da su se on i njegova supruga "osjećali pomalo umorno, kao da imamo prehladu i neke bolove u tijelu."

View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

 

"Kako bismo napravili pravu stvar, kao što je to trenutno potrebno, testirani smo na koronavirus i otkriveno je da smo pozitivni", rekao je Hanks u izjavii.

Hanks je, kako se izvješćuje, rekao da par radi s medicinskim stručnjacima "testiranim, promatranim i izoliranim onoliko dugo koliko to zahtijeva javno zdravlje i sigurnost".

"Mi ćemo vas informirati i ažurirati. Čuvajte se!"

Čini se da Warner Bros. blisko surađuje s australijskim zdravstvenim agencijama kako bi "identificirala i kontaktirala sve koji su možda došli u izravni kontakt" s onima koji su možda prenijeli virus, navodi se u izjavi studija.

Studio je dodao: "Zdravlje i sigurnost članova naše tvrtke naš su glavni prioritet i poduzimamo mjere predostrožnosti kako bismo zaštitili sve koji rade na našim produkcijama širom svijeta."

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj