Tabloidi tvrde da se Jen & Brad vjenčaju

03/04/2020

Na plaži u Meksiku. LOL.

OK, kad bi se ispostavilo da su Brad Pitt i Jennifer Aniston doista zajedno, i da je njihov susret na dodjeli nagrada SAG Awards bili doista romantični, možda bismo i povjerovali. I iako naše romantične emocije žarko žele da Jen & Brad ponovno ‘profuraju’, žao nam je što vam moramo reći da su sve one glasine o tome kako planiraju vjenčanje na plaži u Meksiku zapravo jedno veliko sr***e.

Iz nekog razloga, Star Magazine odlučio je dodati još više kaosa i objavio je da je ovaj bivši sada već mjesecima opet zajedno (a pritom to jako dobro skrivaju… zašto bi?). Prema članku iz International Business Timesa, Star je izvijestio da su se Jennifer i Brad "tajno družila" u Bradovom dvorcu u Los Angelesu i da još k tome pripremaju veliko vjenčanje.

Ove lažne vijesti uključivalo je i neke čudnovate detalje, kao što je recimo da je Jenniferin bivši suprug Justin Theroux imao zadatak napraviti popis gostiju. Star je dodao: "Žele da bude romantično i lijepo. Tema vjenčanja će biti duhovna, a navodno se čak zna i kako će obnoviti zavjete: riječima "Ti i ja do kraja vremena”.

Aha, da, baš.

JEN BRAD 2000-0426659623

Jennifer Aniston i Brad Pitt na fotki iz 2000. godine, kada su doista bili zajedno. Sada više nisu.

IBT je prepoznao sklonost časopisa Star Magazine ka uljepšavanju i izmišljanju priča, a također je podijelio ovu uistinu WTF izjavu koja, čini se, podrazumijeva da će Brad i Jen posvojiti dijete (!?).

Ako zvuči sve ovo zvuči previše dobro da bi bilo istinito ... to je zato što očito nije istina. Nažalost, nekoliko vjerodostojnih izvora još jednom (i još jednom i još jednom) izjavilo da su Brad i Jen samo prijatelji.

Idemo, dalje, razlaz!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj