Što točno Billie Eilish ima protiv J.Lo?

13/09/2021

Kada se J.Lo pojavila na pozornici, Billie nije izgledala nimalo impresionirano...

Gledatelji MTV VMA-a uhvatili su Billie Eilish u poprilično nezgodnom trenutku u kojem nije ni na koji način pružila podršku Jennifer Lopez kada se popela na pozornicu. Možda je samo bilo nespretno snimljeno ili smo pak nešto propustili?

Sinoćnja dodjela VMA imala je baš sve; od pojavljivanja na crvenom tepihu u hrabrim i neobičnim, ali i nekim pohvalnim izdanjima, do neugodnih trenutaka, kao i onih koji nas ostavljaju s puno upitnika oko glave.

Tijekom svečanosti koja je održana u New Yorku, J.Lo je izašla na pozornici predstaviti 'Najbolju pjesmu godine', a prije nego što je njome proglašena 'Drivers License' Olivije Rodrigo, svi koji su dodjelu pozorno pratili primijetili su kako Billie Eilish ne izgleda nimalo impresionirano dolaskom J.Lo.

'Ni pljeska, ni osmijeha, ni ikakve druge reakcije podrške', primijetili su mnogi. Da budemo potpuno iskreni, trenutak se vrlo lako mogao pogrešno protumačiti - možda Billie u tom trenutku nije uopće bila koncentrirana na ceremoniju ili je možda počela pljeskati nekoliko sekundi kasnije kada ju kamera više nije snimala...

Ili se nešto bitno, javnosti nepoznato dogodilo otkako su se družile 2020. godine i podijelile fotografiju na Instagramu. Lopez je kasnije rekla kako ju je upoznala sa svojom kćeri Emme komentirajući: 'Imale smo pravi trenutak ... To je za mene bilo nevjerojatno iskustvo. Natjeralo me da više cijenim ono što radim, da više cijenim svoje obožavatelje, ali i ono što je Billie učinila za moju kćer...' 

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj