Što možete naučiti iz prekida slavnih parova?

18/01/2017

Brže i lakše pregrmite prekid slavnih

Ne uspoređujte svoju vezu s onima slavnih!

To je teže nego što zvuči jer godinama možete čitati kako su i oni obični ljudi te ih gledati u raznim svakodnevnim prizorima. Uostalom, vidite ih češće od nekih svojih prijatelja, nije li onda normalno da ih i doživljavate bliskima!? Ipak, kad takav celebrity par prekine, kao što su to napravili Emma Stone i Andrew Garfield, to ne znači da i vi u vezi imate problem i da ste osuđeni na propast. Upravo suprotno. 

Što možete naučiti iz njihova prekida?

Baš kao što nam svijet odnosa i osjećaja može postati bliži nakon što budemo uz frendicu tijekom njezina prekida ili uz rođakinju koja se upravo razvodi, tako nam i razlazi slavnih mogu otkriti nešto novo. Primjerice, prekinuli su zato što su ih karijere odvele na drugi kraj svijeta? Ne dopustite da se to dogodi i vama. Imajte razumijevanja za obaveze partnera kao što očekujete da on ima razumijevanje za vaše. Kad se okolnosti zakompliciraju, ne treba odmah prekidati – prvo se malo više potrudite. 

Lekcije o privatnosti.

Jedino što želite jest misliti i razgovarati o njemu s najboljom frendicom koja je s vama cijelo vrijeme i pomaže vam time što vas sluša, a to vam puno znači. Ali pomaže vam i time što vas pokušava ušutkati, što vam baš nije najjasnije zašto, posebno zato što ste upravo popili nekoliko tekila. Jednostavno, ne želi vam dopustiti da u takvom stanju lupetate jer vas voli, a ne zato što joj nije stalo, što vama tu i tamo padne na pamet. Zvuči primamljivo da bivšem vratite milo za drago, no to i nije tako dobra ideja. Godinama nakon toga i dalje ćete se sramiti niza ludosti koje ste napravili na svojem putu osvete. Zašto biste to radili samoj sebi? 

Uživajte sami sa sobom.

Nakon prekida teško je i zamisliti da će se ipak sve vratiti u normalu, ali malo-pomalo to se ipak događa. Ne budite sama sebi neprijateljica, pomozite si! Izlazite s frendicama, putujte na izlete, tražite za sebe odgovor na pitanje tko ste kada ste sami. Bavite se karijerom, kao što je to učinila Rihanna nakon prekida s Chrisom Brownom. Trebat će vam i strpljenja i puna kanta sangrije, ups, samopouzdanja. Ali ako ste išta naučili, to je da od bivšeg postoji – bolji. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj