Stigao je prvi trailer za film o životu Britney Spears

24/01/2017

It's Britney's movie, b*tch!

Napokon smo dočekali i prvi trailer za neslužbeni biološki film o Britney, prikladno nazvan „Britney Ever After“ i moramo priznati da izgleda puno bolje nego što smo očekivali.

Film, koji još uvijek nije dobio blagoslov same Britney, bliže je nego ikad i jedva čekamo.

Britney će u filmu glumiti mlada australska zvijezda, Natasha Bassed, koja je već izjavila kako je proživljavanje svega onoga kroz što je Britney prošla poprilično traumatično.

h

Moramo priznati kako smo, nakon što su prve fotografije filma izašle u javnost, i mi bili na strani većinskog dijela interneta misleći kako joj ovaj film definitivno neće laskati, no naše se mišljenje doista promijenilo, a nakon ovog trailera, nekako se nadamo da će se promijeniti i ono Britney.Osim nevjerojatne sličnosti, Natashin južnjački naglasak poprilično dobro zvuči, a trailer nam otkriva scene Britney kako pleše, grli svog muža Kevina Federlinea na vjenčanju, pa čak i onaj grozan trenutak u kojemu Britney brije glavu.

h

„Neću reći da sam bila zabavna, jer nisam“, kaže Natashina Britney u traileru. „Sve je nekako mutno, znate? A onda dotaknete dno.“

Ipak, najvjerniji fanovi Britney i nisu previše zadovoljni činjenicom da se snima biološki film bez blagoslova same pop princeze.

Tako jedan twitteraš nakon objave trailera pita: „Kako možete napraviti biološki film bez blagoslova @britneyspears ?!“


Pa, mi se još uvijek nadamo tome da će se, do kraja snimanja, Britney ipak predomisliti, kao i da film neće izostaviti neke kultne scene, poput ove.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj