Šok i nevjerica na dodjeli Oskara: za najbolji proglašen pogrešan film

27/02/2017

Što se to pobogu dogodilo?

Potpuno neočekivana zbrka dogodila se sinoć u Dolby teatru prilikom 89. dodjele nagrada Oscar kada je prezentator i živuća legenda Warren Beatty primio pogrešnu kuvertu te za dobitnika u kategoriji 'Najbolji film' proglasio 'La La Land' za pobjednika.

Nakon što se cijela filmska ekipa u kompletu s glumcima popela na pozornicu u stanju potpune ekstaze, svega nekoliko sekundi kasnije objavljeno je kako se dogodila pogreška i kako je pravi dobitnik prestižne nagrade zapravo film 'Moonlight'. Kako je i bilo za očekivati, uslijedilo je sveopće komešanje, nevjerica i zbrka te su gotovo svi okupljeni ostali šokirani nastavljajući se pitati što se to upravo dogodilo.

Napokon se na pozornicu popela i ekipa filma 'Moonlight', a redatelj Barry Jenkins tom je prilikom izjavio: 'Očigledno, ni u mojim snovima ovakvo nešto nije moguće. Ali dovraga sa snovima. Gotovo je. Ovo je istina. O moj Bože!' Drago nam je zbog 'Moonlighta' i istovremeno žao zbog ekipe 'La La Landa'! Nadamo se da se ovakva zbrka više nikada neće ponoviti!Photo credit: Profimedia


Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj