Slavni koji su uspjeli spasiti vezu……i oni koji su si zauvijek rekli “zbogom”

25/08/2021

Računaju li se Jennifer i Ben?

Beyoncé i Jay Z

Ako ne znate što se dogodilo između ove dvije megazvijezde, vjerojatno živite pod kamenom. Bit će dovoljno da pogledate videospot “Lemonade” i upoznate se s ringišpilom ljutnje, poricanja, ljubavi i pomirenja. Čini se da su se Jay i Bey previše voljeli da bi si rekli “zbogom”. Obnovili su zavjete 2017. i snimili zajednički album.

Jessica Biel i Justin Timberlake

U braku su od 2012. godine i oduvijek su djelovali kao savršen par. Sve dok Justina paparazzi nisu uhvatili kako se drži za ruku s Alishom Wainwright, kolegicom s kojom je glumio u filmu “Palmer”. On je rekao kako je previše popio i ispričao se, a ona, kao prava dama, nije ni riječi potrošila na tu temu.

Miley Cyrus i Chris Hemsworth

Ova ljubavna saga počela je 2010. godine, a s obzirom na to koliko je u njoj bilo uspona i padova, prekida i mirenja, izjava ljubavi i obostrane podrške, iskreno smo vjerovali da je vjenčanjem 2018. sve napokon sjelo na svoje mjesto. Očito smo bili u krivu jer je razvod uslijedio samo nekoliko mjeseci nakon svadbenih zvona.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Obožavatelji para diljem svijeta ostali su u šoku kada je Angelina 2016. podnijela zahtjev za razvod, nakon dvanaest zajedničkih godina i šestero djece. U nadi da bi mogli spasiti brak, pokušali su sve izgladiti i pomoću duhovnog savjetovanja, no ono očito nije pomoglo. Brak je okončan, razmirice su i dalje tu, a brojni obožavatelji i dalje ne mogu vjerovati da je Brangelina prošlost.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj