'Obični' ljudi o slavnima: Tko je neugodan, a tko iznenađujuće ljubazan?

27/04/2021

Dok nas većina mašta o upoznavanju slavnih osoba, ovim se ljudima to sasvim slučajno i dogodilo, a s nama su podijelili iskustvo.

Kad god razmišljam o upoznavanju omiljenih celebrityja, djelić mene uvijek se pribojava mogućeg scenarija u kojemu će oni ispasti užasno antipatični odnosno neljubazni. Zato ponekad mislim da je ipak bolje živjeti u neznanju i obožavati iluziju osobe koja vrlo vjerojatno ni ne postoji.

S druge strane, nekim se ljudima susret sa slavnima dogodio posve neplanirano, a sada su s nama odlučili podijeliti svoja iskustva i, iako nam ne preostaje ništa drugo nego vjerovati im na riječ, neki su nas posebno jako iznenadili.

Jamie Lee Curtis (priča prodavačice)

jamie lee curtis

“Djelatnica sam Apple Storea zbog čega sam se imala priliku susresti i s Jamie Lee Curtis. Poput svakog pravog fana, pri izlasku je novog iPhonea stajala ispred vratiju pola sata prije otvaranja i strpljivo čekala da otvorimo. Jako je ljubazna i nevjerojatno skromna.”

Keanu Reeves (priča konobarice)

keanu reeves

“Došao je na ručak u restoran u kojemu sam radila i naručio brdo kamenica kao da je to najnormalnija stvar na svijetu. Bio je izrazito ljubazan, skroman i platio račun sebi i kolegama, a nije bio štedljiv ni na napojnici.”

Julianne Moore (priča servirke)

juliane moore

“Prekrasna, sofisticirana i neodoljiva. Jedna od rijetkih celebrityja (iz mojeg iskustva) koja me pogledala u oči i od srca mi se zahvalila na usluzi.”

Gigi i Bella Hadid (priča konobarice)

hadid

“Divne su! Ne mogu ih dovoljno nahvaliti. Super su ljubazne i prijateljski nastrojene prema osoblju što je nažalost jako velika rijetkost u svijetu slavnih.”

Nicki Minaj (priča stjuardese)

nicki minaj

“Nije željela napustiti zrakoplov prije nego je bio potpuno prazan, a kad kažem ‘potpuno’, mislim i na kompletnu posadu što je nemoguće. Bila sam njezin fan prije nego što sam je upoznala, ali ne i nakon.”

Dakota Fanning (priča konobarice)

dakota fanning

“Toliko normalna da ju gotovo nisam ni primijetila. U restoran je došla s frendicom i podijelile su bocu vina, a onda mi je ostavila pozamašnu napojnicu. Ne mogu se požaliti.”

Kim Kardashian (priča stjuardese)

kim kardashian

“Letjeli smo iz LA-a u New York što je i inače poprilično kaotičan let. Unatoč svemu, bila je iznimno ljubazna. Doduše, vidjela sam ju kako na WC odlazi bosonoga.”

Beyonce (priča djelatnice restorana)

beyonce

“Interakcija nije trajala predugo. Otpratila sam nju i Jay-Z-a do stola, ali se po odlasku pobrinula da me pozdravi i da mi se zahvali širokog osmjeha. Bila je prekrasna.”

Naomi Campbell (priča stjuarda)

naomi campbell

“Postoji niz priča o njezinom bezobraznom ponašanju na letovima zbog čega joj je jedna avionska kompanija čak i zabranila letenje i to zato što je jednom kolegi pljunula u facu. Osim toga, redovito sjedi na ubrusima pri letenju kako bi izbjegla diranje ičega na letu.”

Dakota Johnson (priča zemaljske stjuardese)

dakota johnson

“Jednom je zaboravila putovnicu i vrijeme kad su u LA-u najveće gužve pa smo zbog nje morali odgoditi let i svejedno se nije vratila na vrijeme. Ipak, sljedeći put kad sam je srela, spomenula sam joj taj događaj. Nasmijala se i bila je super ljubazna.”

Chris Evans (priča djelatnice na aerodromu)

chris evans

“Silno se trudio putovati tako da ga nitko ne primijeti pa ni s kim nije pretjerano razgovarao.”

Rosie Huntington-Whiteley (priča stjuardese)

rosie

“Miriše savršeno. Izgleda fotošopirano i uživo. Nije pojela niti popila ništa na avionu osim vode u boci koju je sama ponijela. Bila je ljubazna.”

Kylie Jenner (priča konobarice)

kylie jenner

“Nije bila neljubazna, ali je ostavila napojnicu od 20 dolara na račun od 500. Ne znam što bih rekla na to.”

Kendall Jenner (priča konobarice)

kendall jenner

“Ne baš najljepše iskustvo. Često je dolazila u restoran i uvijek je bila hladna prema osoblju. Osim toga, gotovo je uvijek dolazila s nekim tko bi pričao za nju kako se ne bi sama direktno morala obraćati osoblju.”

Hailey Bieber (priča konobarice)

hailey bieber

“Srela sam je nekoliko puta i bez obzira na to koliko želim da mi se sviđa, nikada nije bila pretjerano ljubazna.”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj