Slavna lica na predstavljanju L'oreal Casting Sunkiss Jellyja

25/07/2014

Zavirite kako su se brojna poznata lica zabavila u Hula Hula beach baru...

Jučer je u hvarskom Hula Hula beach baru održano predstavljanje L'oreal Paris CASTING SUNKISS JELLY proizvoda. U pravoj ljetnoj atmosferi okupanoj suncem, morem i dobrom zabavom, osim mnogobrojnih gostiju uživale su brojne poznate dame, i inače velike ljubiteljice Casting branda i drugih L'oreal Paris proizvoda.

6

L'oreal Paris CASTING SUNKISS JELLY partyju prisustvovale su Jelena Rozga, Anamarija Asanović, Marijana Batinić, Mirna Maras, Andrea Šušnjara, Martina Podgorski i brojni drugi.

2

CASTING SUNKISS JELLY – Kosa kao suncem obasjana tijekom cijele godine

Želite izgled kao s plaže? Željeli biste da ljeto traje cijelu godinu? Za sve djevojke kojima nedostaje sunce L’Oréal Paris osmislio je Sunkiss Jelly, gel za posvjetljivanje prirodne boje kose, kako bi podario vašoj kosi osunčani izgled cijele godine!

4

Nježan i prozračan, Sunkiss Jelly gel se ne ispire, iznimno je jednostavan za nanošenje i u odnosu na tradicionalni tretman posvjetljivanja omogućuje vam da postignete nježne i postupne pramenove na prirodnoj i neobojenoj kosi, uz savršenu kontrolu nad rezultatima.

5

Želite intenzivniji rezultat? Upotrijebite sušilo za kosu ili osušite kosu na suncu. Ponovite primjenu onoliko puta koliko je potrebno za postizanje željenog efekta posvjetljivanja.

Uživajte u ljetnom izgledu tijekom cijele godine!Photo credit: John Pavlish, promo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj