Selenina obitelj zabrinuta za zdravlje mlade pjevačice

31/01/2017

Ujak Selen Gomez kao i ostali članovi njezine obitelji izuzetno su zabrinuti za život slavne pjevačice. Zato su putem medija odlučili apelirati na slavnu pjevačicu te joj poručilil da će umrijeti ako ne uspori i prestane sa ovakvim načinom života

Obitelj pjevačice Selene Gomez izuzetno je zabrinuta za njezin život. Iako su se svi nadali da će se 24-godišnja pjevačica primiriti nakon rehabilitacije to se nije dogodilo te su članovi njezine obitelji zabrinutiji nego ikada.

Tako je Gomezin ujak putem medija poručio joj kako će umrijeti ako ne prestane s ovakvim načinom života koji uključuje česte zabave i izlaske. Selena se, naime, godinama bori s autoimunom bolešću-luposom, a nedavno je bila u rehabilitacijskoj klinici u kojoj se liječila od depresije. Obitelj je dodatno zabrinuta jer je pjevačica u vezi s reperom The Weekndom koji je poznat po korištenju opijata.

Cijela priča i ujakov apel objavljen je u RadarOnlineu te je poprilično šokirao javnost svojim naslovom: ‘Jako bolesna Selena Gomez: Napusti Hollywood ili umri!’ Iako šokantan naslov u samom tekstu ujak objašnjava kako kako bi zbog svog načina života Selena uistinu mogla umrijeti, osobito jer ne sluša nikoga. Zato joj je ujak putem medija odlučio poslati jasnu poruku da uspori i prestane sa ovakvim načinom života.


Izvor: Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj