Saznali smo tko je opljačkao Kim Kardashian!

13/01/2017

Nakon što je prije nekoliko mjeseci u središtu Pariza na vrlo brutalan način opljačkana najpoznatija svjetska starleta Kim Kardashian, francuske vlasti napokon su objavile ime jednog od osumnjičenika

Svjetski mediji pišu kako su francuske vlasti nakon sveobuhvatne istrage podnijele kaznenu prijavu protiv 63-godišnjaka koji je sudjelovao u pljački Kim Kardashian West u Parizu prošle godine.

U ovom trenutku poznato je da su preliminarne optužbe za oružanu pljačku organizirane bande, otmicu i zločinačko udruživanje podnesene protiv muškarca Yunicea A., piše Daily news. Dodaju kako su tužitelji zatražili produljenje njegova pritvora. Izvor iz policije je rekao kako je prvi osumnjičeni u ponedjeljak počeo priznavati umiješanost u zločin.

Od ukupno 17 osoba nad kojima je izvršena kriminalistička obrada, francuske vlasti oslobodile su tri muškarca i jednu ženu zbog pomanjkanja dokaza. Još su devet muškaraca i jedna ženska osoba u pritvoru. Uhićeni su nakon što je njihov DNK otkriven na mjestu zločina, točnije u hotelskoj sobi gdje je boravila Kim.

Podsjetimo, Kim Kardashian u listopadu prošle godine proživjela je najgoru noćnu moru koju je mogla zamisliti. Maskirani naoružani muškarci upali su u hotelsku sobu te su je vezali i zaključali u kupaonici. Ukrali su nakit vrijedan oko 9 milijuna eura. Kim je nakon toga pala u tešku depresiju i cijeli tim psihijatara joj je pomagao da se ustabili. Teško razdoblje proživljavao je i njezin suprug Kanye West. Sve su glasnija nagađanja kako se slavni par nalazi pred razvodom braka, a svi su njihovi problemi krenuli nakon pljačke u Parizu.

Balenciaga. No make up today.

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

GIVENCHY COUTURE

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

golden 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj