Prirodan look koji je šokirao sve prisutne

11/01/2017

Izaći na crveni tepih s neobrijanim pazusima može samo totalna coolerica. Hm, ili je u posljednji čas shvatila da kod kuće nema britvica a bilo je prekasno za trknuti u dućan.

Dvadesetšestogodišnja glumica Lola Kirke izazvala je veliku pozornost na crvenom tepihu dodjele Zlatnih globusa. Glumica je za tu prigodu odjenula raskošnu ružičastu haljinu a sve je upotpunila neupadljivim nakitom, jednostavnom frizurom i prirodnim make up-om.

No, mnogi su ostali šokirani kada su primjetili da zvijezda tv serije ‘Mozart u džungli’ nije uklonila dlake ispod pazuha. To je naravno privuklo i pozornost fotografa koji su snimili taj neobični detalj.

g

No, glumica nije slučajno zaboravila na taj detalj. Prije dvije godine glumica je na snimanju za Vanity Fair pokazala dlačice ispod pazuha, a tom trendu se priklonila i njezina sestra, također glumica Jemima. Ovo nije prvi put da poznate dame na javnim događajima ističu svoj prirodni izgled i bore se protiv estetske kirurgije. Prije Lole, ovo su već uradile glumice Drew Barrymore, Julia Roberts i Juliette L. Lewis.

Story.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj