Poznate dame u punom sjaju na Coachelli 2016.

18/04/2016

U Kaliforniji je prošlog tjedna počeo poznati glazbeni festival Coachella na kojemu su se pojavile brojne svjetske zvijezde. Naime, Coachella je, osim po odličnoj glazbi, poznata i po nizu celebritija koji sami sebe pokušavaju nadmašiti zavidnim hippie i boho outfitima.

Mnogim zvijezdama u Americi ovo je omiljeni festival jer se na njemu ponašaju i oblače baš onako kako oni to žele, iako su pod budnim okom paparazza i fanova koji već od prvog dana dežurno objavljuju fotografije na društvenim mrežama.

Ove su godine u centru pažnje bile su Kendall Jenner, Paris Hilton, Alessandra Ambrosio, Zoe Kravitz, kao i Kaia, kći Cindy Crawford, koje su u svojim neobičnim outfitima mamile poglede svih prisutnih.

ss

Naime, Kendall je za ovu priliku obukla čipkastu haljinu koja izgleda kao spoj kupaćeg kostima i dugačke suknje, dok je na glavi imala simpatične punđice i hipijevske sunčane naočale.

kendall

Petnaestogodišnja Kaia, pokazala je nevjerojatno duge noge u zavodljivim kratkim hlačicama, baš poput lijepe anđelice Alessandre Ambrosio.

alessandra

Zoe Kravitz, koja je došla u društvu dečka, svoj je, na prvi pogled, običan outfit upotpunila neobičnim srebrnim cipelama.

ze

Paris Hilton ponosno je pozirala fotografima u dugačkoj, crnoj čipkastoj haljini.

paris

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj