Poznata glumica otkrila što točno pojede u jednom danu

09/03/2017

Glumica Eva Mendes, koja slovi za jednu od najljepših žena svijeta, za Shape magazin je progovorila o svojim životnim navikama, a osobito o prehrani...

Eva Mendes ima 43 godine i mnogi će se složiti da izgleda mladoliko i u boljoj formi i od mnogo mlađih žena. To joj, dakako, ne pada s neba, to nije nešto što slava donosi sama po sebi. Tako je otkrila da je stalno u pokretu, jer ima dvoje male djece, a jede – ‘sasvim normalno’.

‘Dan obično započinjem s jajima. Mislim da su jaja poput magije, toliko toga možeš napraviti s njima. najčešće od njih ipak jednostavno napravim kajganu i jedem ih uz tost. Odrasla sam jedući rižu i grah, i tako uvijek nastojim imati neku vrstu žitarica u svakom obroku. Za ručak najčešće jedem lososa uz rižu ili uz quinou i pokušavam uvijek uvrstiti salatu. To isto jedem za večeru. Rob sam navika u tom pogledu. Ne zamaram se previše s prehranom. Hranu smatram gorivom za svoje tijelo. No moram priznati je da je ono za čime žudim povratak jedenja za stolom. Trenutačno sam u fazi preživljavanja s dvije bebe i jedem u hodu’, priznala je glumica Eva Mendes.

Ostatak teksta pročitajte na story.hr.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj