Pogledajte Dwaynea Johnsona u novom traileru za “Spasilačku službu”

30/03/2017

Uz mišićavog glumca vidjet ćete mnoštvo ljepotica u kupaćim kostimima...

Glumac nadimka The Rock do sada je glumio odmetnutog vozača, G. I. Joea, kralja Škorpiona i Herkula, a u nadolazećem filmu “Spasilačka služba” utjelovio je svoju najtežu ulogu do sada – ulogu popularnog i opasnog spasioca Mitcha Buchannona!

Glumačku ekipu “Spasilačke službe” čine Zac Efron kao Matt Brody, Alexandra Daddario kao Summer Quinn, Kelly Rohrbach kao C. J. Parker i Priyanka Chopra kao Victoria Leeds. U traileru vidimo kako nas očekuju gola mišićava tijela, koja bi trebala zadovoljiti i mušku i žensku publiku. Možemo se složiti da je od ovakve glumačke ekipe bolja jedino takva glumačka ekipa u kupaćim kostimima.

Nakon odličnih  uloga u  svim nastavcima filma “Brzi i žestoki” i “San Andreasa”, jedva čekamo vidjeti Dwaynea Johnsona u “Spasilačkoj službi” u potpuno novom izdanju u filmu. U filmu će glumiti spasioca koji se drži svih pravila, a kako bi spasio svoju plažu, mora se udružiti s mladim spasiocem koji ne poštuje nikakva pravila. Muška publika imat će priliku, uz obilje ženskog seksipila, uživati u eksplozijama i jurnjavama na jet-skiju, a kao šećer na kraju, u filmu će se pojaviti i Pamela Anderson.

Ostatak teksta pročitajte na Menshealth.hr.

Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj