Pariška policija uhitila 17-ero osumnjičenih za pljačku Kim Kardashian

10/01/2017

Gotovo tri mjeseca nakon što je Kim Kardashian opljačkana u svojoj hotelskoj sobi u Parizu, čini se da će policija konačno mirnije spavati.

U seriji uhićenja diljem Pariza, francuska je policija uhitila 17-ero kriminalaca za koje se vjeruje kako su bili povezani sa skandalom.

Iako osumnjičeni još uvijek nisu identificirani, većina pritvorenih posjeduje poveći kriminalni dosje, a najstariji od uhićenih ima čak 72 godine, dok su ostali u 40-ima, 50-ima i 60-ima što nalaže kako riječ o nešto iskusnijoj grupi. Također, policija je doznala kako su neki od osumnjičenih povezani s grupama zaduženim za preprodaju ukradenih dijamanata te kako su isti prevezeni u Belgiju gdje se istraga nastavlja.

Kao što je već poznato, nakon što su pljačkaši pobjegli iz Kimine sobe, jedan od njih ispustio je manji komad nakita (pod „mali“, mislimo na bezveznu dijamantnu ogrlicu vrijednu pišljivih 28 tisuća dolara). Vjeruje se kako je ogrlica uvelike pomogla u istrazi, budući da je pomogla u pronalasku DNK, kao i neki od predmeta u hotelskoj sobi. Upravo su ti nalazi doveli do „dobro poznatog oružanog pljačkaša“, nakon čega je policija nastavila pratiti razvoj događaja i tako došla do njegovih sudionika.

Kim će navodno također biti uključena u proces identifikacije, no nije poznato hoće li se morati vratiti u Pariz. Kako god bilo, njezin je tim odvjetnika izjavio kako je Kim spremna učiniti sve kako bi se pravda konačno zadovoljila.

Nedavno je izašao i novi promo za nadolazeće epizode serije "Keeping Up With The Kardashians" u kojima je Kim napokon progovorila o pljački.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj