Parfemi poznatih

06/12/2013

Ako već ne možemo uskočiti u njihovu kožu, barem možemo mirisati kao i one...

Britney Spears - Island Fantasy

Inspiriran je njenom idejom o savršenom raju na pustom otoku, uz mogućnost odmora i opuštanja u društvu dragih ljudi. Ovaj parfem će vas svojim notama voća, cvijeća i šećerne trske u trenutku mislima prebaciti na pješčanu plažu uz zvukove valova.

Jennifer Lopez - Forever Glowing

Inspiracija za ovaj parfem je unutrašnja ljepota i samopouzdanje same Jennifer. U ovaj odličan parfem upakirane su privlačne mirisne note meda, jasmina i karamele.

Katy Perry - Killer Queen

Ovaj parfem pokazuje njenu buntovnu stranu, koja se bori protiv svih konvencija i pravila. To je duboki miris s bogatim notama divljih bobica, bergamota, baršunastog crvenog cvijeta, pačulija i pralina  koji će vas naprosto oduševiti.

y

Kim Kardashian - Pure Honey

Baza ovog parfema je med, kojim se Kim nastojala približiti božici ljubavi Afroditi, koja je koristila med, kao osobni nektar. A osim medenih nota, parfem krasi bogata ruža.

Taylor Swift - Taylor

Sofisticirani miris, koji asocira na klasičan stil i tipično predstavlja pravo lice same Taylor. Note ličija, magnolije, vanilije, božura, sandalovine i mošusa skrivaju se u otmjenoj i živahnoj bočici koja u svojoj mladosti koketira s klasikom bisera koji ju krase.

Nicki Minaj - Pink Friday

Ovaj parfem svojom bočicom i opojnim mirisom dočarava živahnu ličnost Nicki Minaj. Bista Nicki Minaj krije note voća, vanilije, drveća i mošusa.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj