Oscar za Jennifer Aniston?

12/11/2014

O posljednjoj ulozi Jennifer Aniston naveliko se špekulira kao o ulozi karijere...

Iako se premijera filma 'Cake' očekuje tek nadolazeće godine, o ulozi Jennifer Aniston naveliko se priča kao o ulozi karijere. Ulogu koja je potpuno drugačija od svih onih u kojima smo je do sada imali prilike gledati navodno je odglumila toliko dobro da se Jennifer čak izdvaja kao moguću dobitnicu najprestižnije filmske nagrade Oscar.

Imidž slatke i simpatične djevojke iz susjedstva Jennifer je zamijenila za nju potpuno atipičnom ulogom u ozbiljnoj i teškoj drami koja članove Filmske akademije zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. Claire Bennett je žena masne kose, prepuna ožiljaka, kako onih fizičkih, tako i psihičkih, žena koju muči fizička bol, ali i brojni psihički problemi; sama sebe naziva starom kučkom, a glavni zaplet je njezino upuštanje u vezu s udovcem te halucinacije koje razvija o prijateljstvu s njegovom pokojnom ženom.

Bez obzira na to hoće li ovom ulogom Jennifer zaraditi svoj prvi zlatni kipić ili ne, kritičari se nedvojbeno slažu kako je Jennifer odglumila ulogu života. Bez obzira na ishod, nama je jako drago što joj se napokon sve u životu posložilo. Još samo da stigne i prinova..

Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj