Tko o čemu, Daniel Kaluuya o seksu svojih staraca, Glenn Close o twerkanju: Najčudniji trenuci s ovogodišnjeg Oscara

28/04/2021

I kad smo mislili da godina ne može biti čudnija, dogodilo se ovo.

Čim su u pitanju velike dodjele nagrada, već spremno očekujemo nove zgode i nezgode no čini se kako je ova, već ionako neobična godina, donijela rekordan broj takvih.

Da bi stvar bila još gora, neugodne situacije na ovogodišnjoj dodjeli Oskara definitivno se nisu zadržale na tehničkim poteškoćama prilikom Zoom govora. Čak štoviše, smanjen broj žive publike u Union Stationu rezultirao je još većom količinom blesavih, nespretnih i pomalo neprimjerenih celebrity ispada.

U slučaju da ste ih propustili, slijede oni koje ćemo teško zaboraviti:

Regina King i spoticanje o pozornicu

Iako još nitko nije nadmašio legendaran pad Jennifer Lawrence 2013., Regina je također osjetila kako je to izgubiti kontrolu onda kad su sve oči uprte u vas. Ipak, kad to čini Regina King, čak i spoticanje izgleda spektakularno. Osim toga, imala je krila!


Daniel Kaluuya o seksu svojih roditelja

Nakon što je primio nagradu za Najboljeg sporednog glumca, Kaluuya je svoj govor utemeljio na sudbini te tome kako je uopće zapanjujuće što postojimo, a zatim se okrenuo svojim roditeljima i usputno im zahvalio što su se seksali, a samim time stvorili i njega. Iskreno, vrijedilo je samo zbog reakcije njegove majke.


Marlee Matlin nasilno prekinuta

Publika je bila oduševljena činjenicom što je Marlee Matlin odlučila prezentirati nagradu koristeći Američki znakovni jezik… sve dok režija nije odlučila prekinuti njezinu izvedbu ne bi li sliku prebacila ne nešto potpuno drugo.


Glenn Close i njezin… ples?

Nakon što je prilikom glazbene trivije (koja je bila neugodna sama za sebe) opsovala, Glenn je izvela ples koji je iznimno jako nalikovao twerkanju pa nismo sigurni kako da se osjećamo.


Anthony Hopkins nije se ni pojavio

Nekoliko neugodnih trenutaka kasnije, uslijedilo je proglašenje za Najboljeg glumca i, iako su svi bili uvjereni kako će nagrada zasluženo pripasti preminulom Chadwicku Bosemanu, ona je pripala Anthony Hopkinsu koji se uopće nije pojavio na dodjeli i ne samo to, već je nagrada proglašena na samom kraju ceremonije što bi značilo da je najveća dodjela nagrada godine završila otprilike ovako: “Čestitke Anthony Hopkinsu i laku noć!”

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj