One Direction (još) se ne razilaze

23/07/2012

Uz stalne glasine kako se neki od njih ženi ili kako su Harry Styles i Louis Tomlinson zapravo u vezi, momci iz One Direction sad moraju nijekati i šuškanja da im se bend raspada

s

Još jednom: One Direction nemaju namjeru krenuti svaki svojim putem. Glasina o tome kako se petorka raspada na sastavne dijelove pojavila se prošlog tjedna i izazvala velik užas među stotinama tisuća obožavateljica, pa su dečki brže-bolje pojurili to demantirati. Ne da bi razlaz bio preveliko čudo jer se ne možemo sjetiti nijednog boy banda čiji članovi nisu prije ili kasnije osjetili zov samostalne karijere ili su tenzije među njima dostigle nepodnošljivu razinu, no s One Direction to svakako nije slučaj, barem ne još. "Mislim da bi to bilo jezivo dosadno. Nemam pojma kako to Justinu Bieberu uspijeva i svaka mu čast, ali ja bih umro od dosade. Volim biti s dečkima i puno mi je zabavnije dijeliti pozornicu s bendom", negirao je raspad Liam Payne.

Kad smo kod Liama, on je nedavno morao zanijekati glasinu da samo što se nije oženio svojom curom Danielle Peazer, iako je priznao da traže zajednički stan. Isto je morao učiniti i Louis Tomlinson koji, iako svoju dragu Eleanor Calder nema namjeru voditi pred oltar, rado će s njom pod krov. Louis je morao negirati i da su on i najbolji frend Harry Styles, njegov dugogodišnji cimer, u vezi. "Harry i ja se odlično razumijemo i jedno su mi vrijeme te priče bile smiješne. No, sad kad sam u ozbiljnoj vezi, sve me više živciraju." Zanimljivo je da je upravo Harry "kriv" što Liam i Louis imaju cure jer upravo ih je on upoznao s Danielle i Eleanor.

Uzgred, 1D vrijedno snimaju novi album, a nadaju se da će njime, kad uvedu malo čvršći zvuk i malo više gitara, promijeniti i postotke u svojoj publici: sad njihove fanove, naime, u 95 posto čine žene.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj