Novi Downton Abbey stiže u ožujku, a napokon je stigao i teaser trailer!

16/11/2021

Moramo priznati kako trailer izgleda izuzetno zanimljivo!

Da se pandemija korona virusa nije dogodila, novi film 'Downton Abbey: A New Era' vjerojatno bismo gledali ranije. Ovako, zbog pandemije, na film ćemo se morati strpiti sve do 18. ožujka kada bi se trebala dogoditi premijera, no mi smo prvenstveno sretni što ćemo uopće imati priliku uživati u novim avanturama obitelji Crawley. 

Gotovo cijela glumačka postava vraća se u novom filmu, uključujući Hugha Bonnevillea, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Lauru Carmichael i Jima Cartera. Maggie Smith će se također pojaviti kao udovica grofica, unatoč činjenici da je Violet u posljednjim trenucima prvog filma otkrila kako ima smrtonosnu bolest, potaknuvši Lady Mary da upravlja imanjem umjesto nje.

2

Iako Lady Mary možda nije glavna glava kućanstva, ona na neki način zapravo vodi seriju, i to je nešto što se nastavlja i u novom filmu. No, osim nekih dobro poznatih i ustaljenih tradicija, pred obitelji Crawley je i jako puno promjena budući da u novom filmu lagano putuju prema 1930-ima, odnosno svojevrsnom početku modernog svijeta koji se u mnogočemu razlikuje od onoga u kojem smo obitelj Crawley imali prilike upoznavati još od prvih epizoda.

Intrigantni teaser trailer koji je objavljen jučer otkriva kako Violet govori ostatku obitelji kako je stekla luksuznu vilu na jugu Francuske, a već u idućim trenucima kreće njihovo putovanje prema ovoj i više no šarmantnoj destinaciji. Osim toga, u traileru možemo vidjeti i zabavne ljetne večeri, pridošlicu Lauru Haddock kako se šepuri u krznom obrubljenoj pelerini te udovca Toma Bransona koji se ženi sa sluškinjom Lucy Smith u raskošnoj ceremoniji.

Još uvijek nije otkriveno kakav će zaplet biti u središtu radnje, ali se nadamo skupa s gledateljima da će novi film ponuditi odgovor na barem neka od pitanja koja su nakon posljednjeg ostala neodgovorena. Hoće li Tom brakom osigurati financijsku sigurnost Crawleyjevih? Je li Edith sigurno rodila dijete? Hoće li Thomas uspjeti pronaći ljubav nakon svog putovanja u onaj gay noćni klub u Yorku? Kako se Lady Mary nosi s vođenjem imanja te posljednje, ali ne manje bitno - je li Carson bio u pravu kada je rekao kako će Downton preživjeti?!

Mia Elliott

Novo

Komentiraj