Nova ogrlica KKW svijetli u mraku?

28/08/2018

OMG, što je to?!

Mislili ste da su vintage Gucci tange najluđe što je Kim Kardashian u stanju staviti na sebe? Kada vidite što je nedavno objavila na Instagramu, promijenit ćete mišljenje.

Iako je KKW poznata po svojoj izjavi da se nikada neće tetovirati jer je to, po njezinom mišljenju, “kao da stavite naljepnicu na Bentley”, ono što je napravila je jednako drastično kao i tetovaža, možda čak i zanimljivije: osvanula je s “protetskom” ogrlicom koja svijetli u mraku.

Ova tzv. “privremena protetska” ogrlica pulsira svjetlo u ritmu otkucaja srca, i dio je umjetničke instalacije nazvane A. Human, čije je otvorenje 05/09/08 u New Yorku. Izložbu, u kojoj sudjeluju supermodel Chrissy Teigen i Tan France (iz serije Queer Eye), potpisuje prijatelj Kim Kardashian, Simon Huck.

Ideja izložbe je predstaviti kako tehnologija u budućnosti može utjecati na modu, modne dodatke i modificiranje tijela. “Htjeli smo koristiti budućnost mode i budućnost samoizražavanja kao način bna koji možemo gledati na budućnost," rekao je Simon za časopis Vogue. “Tako je nastala ideja izložbe A. Human."

Izložba se otvara slijedeći tjedan, pa ne znamo koliko će KKW imati ogrlicu kod sebe, i kada će se početi koristiti u “mainstream” modnoj industriji (drugim riječima, ne zna se kada ćemo jednu takvu moći kupiti).

Ali, ima još jedna stvar koja nas muči, a to je: zbog čega u pozadini videa KKW čujemo pjesmu "Beat of My Heart" Hilary Duff?

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj