Nevolje s bivšim

16/10/2014

Zašto nadolazeći glumački pothvat za J.Law ne zvuči tako jednostavno...

Već cijeli svijet zna kako Jennifer Lawrence ima novog dečka, no taj je podatak potpuno irelevantan kada je u pitanju scenarij filma 'X-Men: Apocalypse', koji bi uskoro trebao krenuti sa snimanjem. Jer ovaj film na zanimljiv način vraća vrijeme unatrag i ponovno spaja Jennifer s Nicholasom Houltom. Na njezinu nesreću!

Jennifer i Nicholas definitivno će se naći u nezavidnoj i malčice čudnoj situaciji kada na setu budu morali glumiti ljubavnike, a o tome koliko je nervoze ova činjenica unijela u živote dvoje aktera, najbolje govore same reakcije Jennifer. Ona, naime, apsolutno nije nimalo oduševljena situacijom i zasad još uvijek odbija Nicholasove pozive, iako je svjesna da će ih prije ili kasnije morati primiti kako bi mogli zajedno nastaviti raditi na novom nastavku.

Podsjetimo, Jennifer i Nicholas su se zaljubili upravo prilikom snimanja prvog filma, a međusobnu netrepeljivost nakon prekida već su jednom ostavili po strani prilikom snimanja drugog dijela. No ono što upravo snimanje ovog dijela čini problematičnim za njih dvoje je to što se u ovom dijelu naglasak stavlja upravo na vezu između Mystique i Beast. No što je, tu je, morat će stisnuti zube i odraditi to najbolje što znaju.Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj