Nećete vjerovati tko je sve u novom spotu Taylor Swift

18/06/2019

You Need to Calm Down? Kako da se smirimo kad je unutra Ryan Reynolds?

Taylor Swift danas je izbacila svoj novi spot za pjesmu "You Need to Calm Down," u kojem nastupa cijela vojska neočekivanih celeba, toliko da nam se malo zavrtjelo. Spot je premijerno prikazan u ponedjeljak u emisiji "Good Morning America”, a jučer na njezinom Youtube kanalu.

RYANREYNLODS

Dok ovo objavljujemo, spot na Youtubeu ima 20,459,725 pogleda. U spotu tako nastupaju Ellen DeGeneres, Ryan Reynolds (!!!), Bobby Berk, Billy Porter, Ciara, Jesse Tyler Ferguson, Justin Mikita, Adam Lambert, Todrick Hall, Hayley Kiyoko, Adam Rippon, Chester Lockhart, Dexter Mayfield, Hannah Hart, Antoni Porowski, Jonathan Van Ness i Tan France koji u spotu nastupaju kao susjedi u kampu prikolica u LGBTQ+ bojama.

Osim toga, u spotu nastupaju i drag zvijezde odjeveni u Arianu Grande, Beyoncé, Gwen Stefani i Adele, a pojavljuje se i RuPaul koji tumači ulogu suca (kao u Drag Raceu). Na kraju spota, Swift je objavila sljedeću poruku: "Let's show our pride by demanding that, on a national level, our laws truly treat all of our citizens equally."

U prijevodu, Taylor poziva da svoj “pride” pokažemo zahtijevajući da na nacionalnom nivou, američki zakoni tretiraju sve građane doista jednako. Osim toga, Taylor poziva na potpisivanje peticije usmjerene prema američkom Senatu za tzv. “Equality Act” na web-stranici Change.org.

P.S. Obratite pažnju na scenu s Katy Perry koja je odjevena u hamburger, a Taylor u pomfrit:)  

TAYLOR SWIFT YOU NEED TO CALM DOWN 3

 

Fotografije: Youtube, Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj