(Ne)slavni poljubac Madonne i Drakea

14/04/2015

Još uvijek se dvoumimo da li se Drakeu poljubac doista nije svidio ili je sve dobro izrežiran nastup...

Prije svega nekoliko tjedana Madonna je za 'Us Weekly' izjavila kako je upravo Drake dečko iz njezinih snova, a na njihovom zajedničkom nastupu na Coachelli pop kraljica je iskoristila priliku za dugi, sočan poljubac koji se, kako se po Drakeovoj reakciji čini, njemu baš i nije svidio.

U samim trenucima poljupca Drake nije izgledao kao da se buni, no nakon poljupca je složio izraz lica koji niti jedna žena ne želi vidjeti na muškarcu kojeg je upravo ljubila. Osim možda Madonne...

Jer iako su se svjetski tabloidi naveliko raspisali o (ne)slavnom poljupcu i nepristojnom Drakeu, svaka osoba koja se bavi showbusinessom (a pogotovo Madonna koja u istom pliva već desetljećima) zna da ne postoji loš publicitet. A budući da je kraljica popa još jednom uspjela postići da cijeli svijet i nakon nekoliko desetljeća njezine karijere priča samo o njezinom nastupu, ne uspijevamo odagnati misao da su i ona i Drake izvrsno odglumili unaprijed utvrđen scenarij. Bili mi u pravu ili ne, čini se kako će se Madonna još neko vrijeme zadržati na naslovnicama časopisa, a mi joj skidamo kapu što joj ni nakon toliko godina ne ponestaje inspiracije.

Photo credit: Profimedia

Mia Borčić

Novo

Komentiraj