Nakon 14 godina Nicole Kidman je progovorila o braku s Tomom Cruiseom

16/12/2015

Čini se kako ona ne žali ni za čim...

Unatoč optužbama da je njezin bivši suprug dao da se prisluškuje njezin telefon i činjenici da se Tom odlučio razvesti praktički zbog toga što mu je tako naredila Scijentološka crkva, Nicole Kidman damski je o svemu šutjela punih 14 godina. No nedavno je tu šutnju prekinula izjavivši za novine 'The Evening Standard' kako ne žali ni za čim.

Kada su je novinari upitali što je naučila iz braka koji je trajao 10 godina, odgovorila je kako je bila beba kada se udala za Toma, no kako ne žali ni za čim. Podsjetimo, Nicole i Tom upoznali su se i zaljubili na setu filma 'Days of Thunder' kada je ona imala 23, a on 28 godina. Iako je rastankom od Toma započelo mračno razdoblje njezinog života za koje je više puta rekla kako je bilo i najusamljenije ikad te kako je tada bježala od života, nakon nekoliko godina utjehu i sreću je pronašla u Keithu Urbanu s kojim je u braku i danas.

U intervjuu je dodala kako iz poštovanja prema sadašnjem suprugu nastoji ne razgovarati o Tomu i njihovoj vezi, no s čitateljima je podijelila najvažniju lekciju kojoj ju je poučila veza s Tomom, a ta je da treba biti najbolji što možeš biti, nikako najgori, i da uvijek treba misliti na djecu. A što se braka tiče, iako nije završio sretno, zahvalna je što joj je u život doveo Bellu i Connora (djeca koju su posvojili ona i Tom) te joj ostavio 10 godina lijepih uspomena.Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj