Najbolja vijest danas: One Direction ponovno zajedno!

14/04/2020

I to u punom sastavu...

Ako ste obožavatelj One Directiona, onda vam sigurno nije promakla nadolazeća obljetnica. Da, prošlo je puno desetljeće otkako su dečki osvojili srca Ujedinjenog Kraljevstva, ali i ostatka svijeta pojavom na  X Factoru. 

Nakon što se Simon Cowell pozabavio njima, prodali su milijune ploča, osvojili više od 250 nagrada, a onda je Zayn Malik 2015. odlučio napustiti band i zaploviti samostalnim vodama. Kasnije iste godine Harry, Liam Payne, Louis Tomlinson i Niall Horan također su odlučili posvetiti se svojim samostalnim radovima, iako nikada nisu službeno okončali postojanje benda. 

Danas, pet godina kasnije, čini se kako su oni gotovo jednako nostalgični za svojim One Direction danima jednako kao i mi, barem ako je suditi prema vijestima koje je prenio Page Six a koje kažu kako će se bend ponovno okupiti. 

via GIPHY

Još uvijek nije precizirano što će okupljanje podrazumijevati, ali prva šuškanja govore o novom singlu te snimanju televizijskog specijala. Službeni datum godišnjice je 23. srpnja, a što god u konačnici odlučili, sigurno je samo da su kolektivno odlučni kako žele zahvaliti svojim obožavateljima za svu podršku koju su im pružili kroz godine. 

Bilo je govora i o novoj turneji koja je, naravno, zbog pandemije stavljena na čekanje, ali ih je isto tako osvijestila kako su sve dosadašnje nesuglasice i međusobne razlike nešto što je, i što bi trebalo biti, potpuno nebitno. 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj