Miranda Kerr oštro iskritizirala Facebook

12/02/2017

Ipak je zaručena za osnivača Snapchata...

Miranda Kerr svakodnevno koristi Instagram kako bi svoje fotke dijelila s milijunima obožavatelja, ali to ne znači da odobrava način na koji Facebook vodi svoje društvene kanale.

“Ne podnosim Facebook”, rekla je u intervjuu objavljenom ovoga tjedna. “Ne mogu li biti inovativni? Moraju li krasti sve ideje mog partnera? Gadi mi se to..:”, dodala je, referirajući se aplikaciju Snapchat koju je osmislio njezin zaručnik Evan Spiegel.

Nakon takvih komentara manekenka se obratila svom publicistu priupitavši za dopuštenje za takve tvrdnje, bojeći se da je ipak pretjerala, ali je svejedno nastavila: “Ah, ma nije me ni briga. To je sramota. Kako mogu mirno spavati?”, zaključila je.

Iako je istina da su Instagram stories koncept potpuno preuzet od Snapchata, izgleda da čelne ljude u Facebooku takvo očigledno kopiranje nimalo ne uzrujava. Naime, nitko se nije potrudio odgovoriti na prozivku supermodela. Inače, njihov relativno nov koncept Instagram storiesa trenutno broji preko 150 milijuna korisnika, što je opasno blizu brojki od 158 milijuna kojom se Snapchat trenutno (ne) može pohvaliti.

Izvor: Elle.hr

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj