Mia Dimšić i Marko Tolja kao neodoljivi glazbeni par!

31/07/2019

Krajem prošlog tjedna objavljen je i spot za pjesmu koji je sniman najvećim dijelom u Amerikanskim vrtovima u Opatiji, u Starom gradu u Lovranu te na moru ispred Mošćeničke Drage...

Mia DimšićMarko Tolja neodoljiv su glazbeni par koji je s pjesmom “Sva blaga ovog svijeta”nastupio na nedavno održanom 59. Splitskom festivalu gdje su osvojili 3. mjesto po glasovima publike.

“Sva blaga ovog svijeta” prvi je Mijin duet, a izbor Marka Tolje koji gaji sličan glazbeni senzibilitet učinio ih je savršenom kombinacijom.

“Pjesma govori o svima poznatom jedinstvenom osjećaju kad u nekome prepoznaš sve što si oduvijek tražio i prepustiš se tom odnosu. Mom timu i meni gotovo na prvu je bilo jasno da od te pjesme želimo napraviti muško-ženski duet. Budući da je to ujedno bila i odluka na prvi duet u karijeri, dugo smo razmišljali tko bi to mogao biti i naposljetku odlučili pitati Marka Tolju. Dotad mi je Marko bio dragi kolega, a sada je bez sumnje i dragi prijatelj. Sigurna sam da bez njega ova pjesma nikad ne bi bila to što je i drago mi je što smo se toliko zabavili i uživali stvarajući ju”, rekla je Mia.

2

Glazbu i tekst zajedno potpisuju Vjekoslav Dimter, Mia Dimšić i Damir Bačić, a aranžman i glazbenu produkciju Ante Gelo i Vjekoslav Dimter dok je za scenarij, režiju i montažu spota zaslužan Artem Dushkin. Uz predivne kadrove Mije i Marka možete se prepustiti onome što jedino vrijedi – ljubavi.

Novi studijski album Mije Dimšić, nasljednik Porinima ovjenčanog albuma “Život nije siv”, očekuje se do kraja ove godine.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj