Meghan Trainor se ne seksa u trudnoći, a objasnila je i zašto

19/02/2021

Meghan je otvoreno progovorila o mentalnoj blokadi zbog koje ovu, za mnoge normalnu, aktivnost ne može ni zamisliti.

Slavna pjevačica i njezin muž, zvijezda Spy Kidsa, Daryl Sabara, trudnoću su po prvi puta javnosti objavili u rujnu. U istom intervjuu, Meghan je za TODAY izjavila nešto što ne čujemo svakog dana. 

Naime, u trenutku kad je saznala za trudnoću, Meghan je do daljnjega odlučila prekinuti sve seksualne odnose. 

“Možda zvuči čudno, ali jednostavno ne mogu zamisliti seks dok je naš sin između nas.” 

Meghan je objasnila kako je svjesna toga da seks u trudnoći za mnoge može biti puno bolji od uobičajenog, ali sve na što trenutno može misliti jest njihovo buduće dijete.

meghan

Pa, iako nismo pretjerano ljubomorni na tu situaciju, čini se kako je svojim brakom postavila neke potpuno nove standarde za to što znači imati stvarno dobrog muža. 

“Naš je brak doista počeo mučiti moje prijateljice”, kaže Trainor. “Ne prestaju očajavati s pitanjima: ‘Kako ću ikada pronaći svog Daryla? Nevjerojatan je.’”

Trainor se slaže i dodaje kako je u prvom tromjesečju bila tretirana poput prave princeze i kako mu nije bilo teško zadovoljiti svaku njezinu trudničku želju. “Kada bih rekla da želim čips, Daryl bi istog trenutka skočio na noge i rekao: ‘Da, gospođo! Odmah!’”

Bez sumnje, par je iznimno sretan i uzbuđeno očekuje svoje prvo dijete znajući kako će njihova 2021. početi više nego sretno.

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj