Meghan i Harry su se odlučili za ime!

09/05/2019

Napokon.

Ako ste posljednjih nekoliko dana živjeli u pećini, postoji mogućnost da ne znate da su Meghan Markle i Princ Harry s nedjelje na ponedjeljak dobili bebu. U svijetu kraljevskih obitelji, To! Su! Goleme! Vijesti!

Tako. Sada kad ste upoznati sa osnovama, možda je vrijeme da otkrijete i kako glasi puno ime praunuka Kraljice Elizabete? Danas je Engleska Kruna objavila ime, koje je u isto vrijeme sentimentalno i predvidljivo.

Dakle, Vojvoda i Vojvotkinja od Sussexa (Harry & Meghan) svoje su dijete nazvali…

00MEGHANHARRYBABY-0431770391

*drumroll, please*

Archie Harrison Mountbatten-Windsor!!!

Da, s jedne strane slatko, a s druge strane predvidljivo—rekli smo vam. Oni koji su bavili nagađanjem, samoprozvani kraljevski stručnjaci, predviđali su da će se beba zvati Victoria, Alice, ili Diana u slučaju da je djevojčica, ili Albert, Arthur, Philip u dlučaju da je dječak.

Kraljevske obitelji, kao što je Velika Britanija, imaju dugu povijest davanja imena po svojim očevima, majkama, bakama i djedovima, to je tradicija koja teče venama plave krvi.

00MEGHANHARRYBABY-0431758373

Sada, kada je mali gospodin Archie Harrison Mountbatten-Windsor došao na svijet, Meghan & Harry će se s bebom malo odmoriti u novoobnovljenoj kućicu Frogmore Cottage.

Frogmore Cottage-0427558739

*Stay tuned!*, kako bi rekli Britanci...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj