Matija Cvek + Nika Turković = najslađi par na hrvatskoj glazbenoj sceni

08/07/2019

Svi uzvanici Cosmopolitan pool partyja uživali u spektakularnoj izvedbi pjesme 'Shallow' Matije Cveka i njegove partnerice Nike Turković...

Baš kao što je svijet prije nekoliko mjeseci uživao u romansi i čarobnim vokalnim izvedbama Ally i Jacka koje su utjelovili Lady Gaga i Bradley Cooper u filmskom hitu 'A Star Is Born', s jednakim su oduševljenjem svi uzvanici Cosmopolitan pool partyja uživali u spektakularnoj izvedbi pjesme 'Shallow' Matije Cveka i njegove partnerice Nike Turković. 

Atmosferu na partyju prvo je zagrijala Nika svojom interpretacijom stranih hitova, a nakon toga ju je do usijanja doveo Matija Cvek, vlasnik najvećih pop funk hitova prošle godine, kao što su "Visine", "Praviš me ludim" i "Probudi se" (snimljenu uz svima omiljene TBF-ovce) te hit "Drama".

Teško je reći je li zaljubljeni par više uživao u zajedničkim izvedbama ili trenucima opuštanja nakon toga, ali su nastupom definitivno potvrdili kako ljubavna sreća iz njih oboje izvlači ono najbolje.

h 2

Cosmopolitan pool party drugu se godinu zaredom održao u najfotogeničnijem jadranskom hotelu Brown Beach House u Trogiru, a na istoj će lokaciji Matija Cvek ponovno nastupiti 1. kolovoza u društvu TBF-a, a u sklopu KulaKula festivala koji se održava od 1. do 3. kolovoza. 

h 5

Budući da smo i danima poslije još uvijek pod dojmom nastupa na Cosmovom pool partyju, možemo samo savjetovati da ulaznice za KulaKula festival ugrabite dok još imate vremena jer nam je ptičica šapnula da nestaju munjevitom brzinom, potpuno zasluženo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj