Mary Poppins se vraća?

02/06/2016

Najpoznatija babysitterica na svijetu, Mary Poppins, vraća se na velike ekrane, 50 godina nakon originalnog Disney filma s Julie Andrews u glavnoj ulozi. Počele su curiti prve informacije. Zainteresirani?

U kategoriji "kutni filmovi iz našeg djetinjstva", Mary Poppins je uvijek na vrhovima top-lista. Tko nije dosad sanjao o tome da ima babysittericu koja je zaboravo čarobnica koja može jednim pokretom prsta pospremiti našu sobu, odvesti nas na neki drugi svijeta gdje je sve kao u crtiću, u sekundi ili pomesti cijelu sobu čarobnom metlom koja sama mete?

marypoppins 1

Film koji se na velikim ekranima po prvi puta pojavio 1965., ovaj klasik s potpisom studija Disney je očarao generacije i generacije. Dobre vijesti stižu iz Hollywooda, jer film Mary Poppins dobiva svoj prvi nastavak. Čitajte dalje!


Mary Poppins, povratak nakon svih tih godina...


Za razliku od drugih Disney projekata kao što su Ljepotica i zvijer, ovaj film neće biti prerada, već potpuno novi nastavak u kojemu Jane i Michael Banks više nisu djeca, nego ulaze u život odraslih ljudi, u čemu im naravno pomaže čarobna Mary Poppins. 

marypoppins 4


Emily Blunt je nova Mary Poppins?


U samo nekoliko godina, britanska glumica Emily Blunt postala je prva zvijezda Hollywooda. Zvijezda filmova Sicario, Looper ili pak Vrag nosi Pradu (sjećate se, ona je bila prva tajnica glavne urednice časopisa Runway), u novom filmu tumačiti će ulogu Julie Andrews i inkarnirati novu Mary Poppins 21. stoljeća.

marypoppins 3


Kada stiže film?


Taman za staviti pod bor: 25. 12. 2018. stiže u američka kina, a najvjerojatnije u isto vrijeme i u europska kina. Jedva čekamooo!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj