'Budi moja noć' ima neki snoviti vibe': Marko Kutlić zajedno s Arijom Rizvić u novom spotu

22/02/2021

Marko Kutlić, jedan od najtalentiraniih hrvatskih izvođača novije generacije, predstavlja novu pjesmu naziva “Budi moja noć”.

Ne radi se samo o novoj pjesmi nego i o novom, dosta drugačijem zvuku od onoga na kakvog smo do sada naviknuli u Markovim izvedbama. Produkcija je vrlo organska i svaki instrument je odsviran uživo u studiju.

Pjesmu potpisuje Marko u suradnji s Vjekoslavom Dimterom i Damirom Bačićem, a za aranžman i glazbenu produkciju pobrinuli su se Dragan Brnas-Fudo i Ante Gelo. 

Pjesmu prati i zanimljiv video broj u kojem se uz Marka pojavljuje i mlada redateljica i glumica Arija Rizvić, s kojom je Marko nedavno pobjedio u HRT-ov showu “Zvijezde pjevaju”. Video broj je snimao i režirao Josip Ninković.

3

O pjesmi Marko kaže: 'Sretan sam što nakon skoro godinu dana izlazim s novom pjesmom iza koje mogu stati glavom i bradom. Drago mi je da sam na njoj imao priliku surađivati s Damirom i Vjekoslavom. Pjesma je drugačija od onog što sam do sada radio jer sam još uvijek u potrazi za zvukom koji me najbolje opisuje. 

A sama pjesma govori o osjećaju koji je većina ljudi imala priliku jednom u životu osjetiti, a to je onaj osjećaj kad čezneš za nekim, a nemaš mu/joj to hrabrosti reći. 

4

Posebno me veseli što spot krasi moja draga prijateljica i kolegica iz showa “Zvijezde pjevaju”, Arija Rizvić, s kojom je kao i uvijek, bilo zabavno i ugodno surađivati.'

A evo i što je Arija rekla o novoj suradnji s Markom: 'Sretna sam što sam dio priče i spota Markove nove pjesme i što nas dvoje nakon pobjede u HRT-ovom showu "Zvijezde pjevaju" opet surađujemo, ali ovaj put kao glumci. Spot smo snimali na prekrasnim lokacijama Gorskog kotra i uživali smo snimajući, i sviđa mi se što se u spotu postigla pomalo snovita atmosfera i jedan poseban "vibe" kao što ga ima i sama pjesma.

1

Prvi put kada sam čula pjesmu odmah mi je ušla u uho i vjerujem da će biti veliki hit na radio postajama.'

Photo credit: Ivan Ojdanić

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj