Mariah Carey službeno je spasila Božić 2020.

19/12/2020

A sa sobom je povela itekakvo pojačanje.

Ovaj ćemo Božić pamtiti po svačemu; od beskrajnih svađa u komentarima oko toga što je OK, a što nije, do činjenice da će mnogi od nas božićne blagdane morati provesti udaljen od svojih najmilijih. I nije neka fora, ali to ne znači da božićni duh mora u potpunosti nestati.

Isto je, čini se, pomislila i Mariah koja je ovo iznenađenje pripremala mjesecima ranije kada je na svojoj Twitter stranici podijelila teaser fotku tri stolice s inicijalima diva čija smo imena istog trenutka počeli pogađati.

Pa, trud se itekako isplatio jer nas je voljena M.C. 4. prosinca počastila pravom božićnom poslasticom koja će otopiti srca najvećih Grincheva, a riječ je o novom božićnom hitu u suradnji s Arianom Grande i Jennifer Hudson.

Malo je reći da tri dive nisu razočarale. Od prekrasnog božićnog uređenja, veselog ritma, rajskih harmonija i neizostavnih visokih nota, cure su nas još jednom podsjetile da nam za Božić ne treba baš ništa više od zagrljaja voljene osobe, baš kao i one davne 1994. kada je svojom božićnom himnom unijela čaroliju u cijeli svijet.

I, iako sumnjamo da će “Oh Santa” (ili zapravo bilo koji drugi božićni hit na ovome svijetu) ikada dostići popularnost pjesme “All I Want For Christmas is You”, ovo je bez sumnje jedna od najljepših božićnih kolaboracija koje smo ikada doživjeli i s veseljem ćemo ju pojačati do kraja!

 

View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Sara Schmidt

Novo

Komentiraj