Madonna odgovorila na pitanja koje je svi pitaju

12/01/2017

"Da li biste takva pitanja pitali muškarca?" Bravo, M!Prije 7 godina, 2010., kada se Madonna razvela od bivšeg muža, Guya Richieja, tabloidi su počeli objavljivati naslovnice s njom u naručju stanovitog francuskog plesača, Brahima Zaibata. Neki od momentara bili su: “Nije si mogla naći mlađeg?” Madonna je tada imala 51 godinu, a Brahim 23. Od tada, Madonnini dečki svi uredno imaju 20-30 godina manje od nje. I to je, naravno, i dalje tema svih tabloida.

MADONNA 7

Madonna na pozornici sa svojim plesačem (i bivšim dečkom, Brahimom Zaibatom)

 

MADONNA 4

Madonnin bivši dečko, 26-godišnji Timor Steffens

U intervjuu za američki časopis « Harper’s Bazaar », Madonna se odlučila obračunati s takvim komentarima, jednom zauvijek. « Da, imala sam ljubavnike koji su 3 desetljeća mlađi od mene. To ljude jako smeta. Imam osjećaj zapravo da sve što radim ljude jako smeta», kaže Madonna u intervjuu.


MADONNA 1

Ali ono što je najviše nervira su stalna pitanja o mirovini. Sa 58 godina, Madonna i dalje izdaje albume, radi turneje, i nema namjeru prestati. «Da li je netko pitao Pabla Picassa zašto ne prestane slikati? Sad već imaš 80 godina, nije li vrijeme da prestaneš? Tog mi je pitanja dosta. To me stalno pitao i bivši muž!”; misleći na Guya Richieja.

"U mirovinu ću otići onda kada ću htjeti, kada više neću ništa imati za reći. U međuvremenu, morat ćete me ubiti!", odgovorila je Madonna svima koji su se pitali isto pitanje.

MADONNA 2

Drugim riječima, zašto muškarce nikada nitko ne pita to pitanje? I zašto nikoga ne smeta kada je muškarac od 58 godina u vezi sa djevojkom koja ima 23?

Ima pravo…

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj