Luce: novi singl kao najava novog albuma!

11/06/2021

Novi singl Luce ‘Imam razlog’ je pozitivna, iskrena pjesma koja govori o novim počecima, unutarnjim previranjima te ponovom pronalaženju iskre koja nas pokreće da idemo naprijed. A budimo iskreni, to je nešto što nam svima ovih dana treba!

Nakon već objavljenih U sjećanju’ Svaki put’novim singlom ‘Imam razlog’ Luce je najavila drugi po redu studijski album čiji se izlazak očekuje tijekom 2022. godine.

"Imam razlog" jedna je od onih pjesama koja nije moja, ali ju doživljavam kao da jest. Kad mi ju je producent Alan Dović, koji je i autor pjesme, pustio u studiju, na prvo slušanje mi je imala ono nešto za što sam se "zakačila" i odmah je poželjela snimiti. Sviđa mi se i poruka pjesme jer je vrlo ohrabrujuća, posebno u ovim iznimno čudnim i sivim vremenima kad je sve nesigurno i neizvjesno, a nada i optimizam su nam svima itekako potrebni.’’ – poručila je o novom singlu.

2

Luce svojom uvjerljivom vokalnom izvedbom uz gospel elemente poziva da otkrijemo početak gdje bio je kraj, što je u vrijeme globalne krize svima potrebna motivacija. Pjesmu je ekranizirao sve poznatiji mladi redatelj Doringo i emociju pjesme pretočio u spot.

''Kad sam dobio snimku Lucine nove pjesme, pomislio sam "konačno imam razlog da snimim spot za Luce...". Ideja je došla sama od sebe, a spot sam zamislio kao kolaž lokacija predstavljenih u sanjivom i surealnom Zagrebu, s namjerom da se izbjegne dokumentarizam. Pomalo otkvačena montaža i Lucina energija su spot odvele u pravom smjeru.'' rekao je Doringo. 

Glazbu, tekst, aranžman i produkciju pjesme potpisuje Alan Dović, koji se svojim pjesmama već etablirao kroz rad mlađih nadolazećih glazbenika, a o pjesmi kaže kako se radi o osobnoj, introvertnoj pjesmi s velikom porukom za sve one koji osjećaju da u sebi nose nešto više i žele da se čuje njihov glas i glas generacije.

 

Photo credit: Doringo

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj