Luce: fantastični cover koji nam je završio na repeatu!

31/03/2020

Nadamo se samo da je ovaj cover tek prvi u nizu mnogih koji će uslijediti...

Jedni se dosađuju uz Netflix, drugi se trude svakog dana smisliti neku novu ukućnu avanturu, treći se samo dosađuju jer više ni na Netflixu nema naslova koji nisu odgledali. A tu su naravno i oni koji su produktivni i kreativni i koji svojim objavama na društvenim mrežama uljepšavaju neizvjesnu svakodnevicu svima nama ostalima.

Jedna od njih je i Luce koja je koja je s prvim karantenskim danima izbacila divan novi singl i spot 'U sjećanju', a prije par dana i odličnu obradu pjesme 'Falling' Harryja Stylesa u koju smo se zaljubili na prvo slušanje. Iako su je događanja proteklih tjedana potresla (doslovno i u prenesenom značenju) baš kao i sve nas ostale, nije izgubila fantastičan smisao za humor, kao ni elan da dane sebi, ali i nama ostalima uljepša pjesmom. 

Upitali smo je i za savjet kako prebroditi ove, mnogima teške trenutke, a evo što nam je rekla:

'U ovom zahtjevnom i izazovnom periodu trebamo se naoružati čvrstim živcima i strpljenjem, probati koliko god je moguće u svakom danu naći nešto pozitivno, ako ništa drugo, preko Skype druženja s dragim nam ljudima ili gledanjem nekog feel good filma, i odrediti si neki cilj što želimo napraviti ili gdje želimo otići jednom kad karantena završi, da se imamo čemu veseliti. Željela bih napomenuti i da je potpuno u redu nekad ne raditi ništa; stvara se veliki pritisak da moramo biti jako kreativni i konstruktivni u karanteni - ne moramo. Ako ti se taj dan samo leži i gleda serije, radi upravo to, i to je u redu.'

Nama ovi savjeti zvuče i više nego ok, pogotovo dio s approvanjem pukog ljenjčarenja koje nam je ponekad potrebnije no ikad. A ako vi imate zanimljiv savjet, misao ili nešto treće za podijeliti, slobodno nam pišite jer #YourStoryMatters.

 

Photo credit: Maja Turković & Beyond Pines

Cosmopolitan.hr

Polja označena zvjezdicom * su obavezna.

Novo

Komentiraj