Lindsay Lohan i Rachel McAdams žele nastavak filma 'Mean Girls'

21/04/2020

Kome je još bilo razočarenje života što se nikada nije pojavio nastavak?

Možda nije 3. listopada, ali to nije razlog da ne pričamo o filmu 'Mean Girls'. Naime, Lindsay Lohan i Rachel McAdams najavile su prošloga tjedna kako žele snimati nastavak priče koja nam je obilježila odrastanje, a ako to nije 'so fetch', ne znamo što je. 

Prošlog tjedna Lindsay je gostovala u showu 'Light's Out: Live from the Bunker' Davida Spadea i tom je prilikom otkrila kako se već dulje vrijeme nada snimanju nastavka u kojem bi glumila ista ekipa koja se pojavila u prvom dijelu, koji bi također napisala Tina Fey i koji bi režirao Mark Waters, ali je naglasila i kako je odluka o nastavku na svima njima, a ne samo na njoj. 

Sličnog je razmišljanja i Rachel McAdams koja je priznala kako bi bilo zabavno ponovno utjeloviti nešto stariju Reginu George i vidjeti u kojem ju je smjeru život odveo. 

Da Rachel i Lindsay nisu jedine koje su zainteresirane za nastavak potvrdila je i Amanda Seyfried koju ta mogućnost jednako veseli. Zapravo, kad se sve zbroji, čini se kako je jedina osoba na koju se čeka Tina Fey koja radi na filmu 'Mean Girls' inspiriranom brodvejskim mjuziklom koji je pak inspiriran originalnim filmom. Nadamo se samo da će se naći vremena i za pisanje nastavka. Možda da pokrenemo kakvu online kampanju ili peticiju? Vrijedi razmotriti!

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj