Leonardo DiCaprio bit ce jedan od prezentera na dodjeli Oskara

02/02/2017

Napokon je stigla i službena potvrda o njegovoj ulozi na 89. dodjeli nagrade Oskar...

Leonardo DiCaprio, 42-godišnji glumac koji je prošle godine napokon osvojio zlatni kipić za ulogu u filmu 'Povratnik', ove će godine, kao što je i službeno potvrđeno, biti jedan od prezentera na dodjeli Oskara. U Dolby teatru u novoj će se ulozi okušati 26. veljače. Kako tradicija nalaže, on će kao prošlogodišnji dobitnik Oskara za najbolju mušku ulogu proglasiti ovogodišnjeg dobitnika, a Brie Larson će nagradu uručiti.

Uz Leonarda DiCaprija, kao prezenteri su potvrđeni Mark Rylance i Alicia Vikander, dok će domaćin večeri biti Jimmy Kimmel. Što se same dodjele tiče, po broju nominacija ove godine vodi film 'La La Land' koji ih broji čak 14 te je time izjednačen s dosadašnjim rekorderom - Titanikom koji je na kraju od 14 nominacija osvojio 11 nagrada.

Za najbolju mušku ulogu uz Ryana Goslinga su nominirani Casey Affleck, Andrew Garfield, Viggo Mortensen i Denzel Washington, a za najbolju žensku ulogu su nominirane Emma Stone, Isabelle Huppert, Natalie Portman, Ruth Negga i Meryl Streep kojoj je ovo jubilarna 20. nominacija u karijeri.
Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj