Lady Gaga, novi spot: Cosmo lajka!

25/09/2016

Novi spot "Perfect Illusion" izašao je ovog vikenda, i ima već preko 14 milijuna pogleda. Od toga je Cosmo redakcija napravila barem 10!

Novi album u najavi, nova pjesma na top-listama, novi look, novi producenti, i novi kreativni tim iza nje: Lady Gaga se vraća u velikom stilu.

LADYGAGA

Iako nema više haljina od mesa, invalidskih kolica optočenih Swarovski-kristalima, čudnih koreografija i namjerno-debiliziranih tekstova pjesama, Lady Gaga je manje skandalozna, manje kičasta, manje pop, manje provokativna, ali sviđa nam se više nego ikad.

Pjesma "Perfect Illusion" je zapravo, čini nam se, njezin komentar na propale zaruke za prezgodnog glumca Taylora Finneya.

TAYLORFINNEY

Pjesmu su producirali Kevin Parker (iz benda Tame Impala), BloodPop, i Mark Ronson, slavni producent poznat po svom radu na prvom albumu Amy Winehouse, i Madonninog sjajnog albuma "Confessions on a Dance Floor". Ako bolje pogledate, Marka Ronsona, i ostale producente vidjet ćete i u spotu.

LADYGAGAMARKRONSON 

Video-uradak, u kojem Gaga frenetično, ali sjajno režirano pleše i pjeva u pustinji blizu Los Angelesa, režirali su Ruth Hogben i Andrea Gelardin, fotografi s kojima je Gaga surađivala na prijašnjim editorijalima, a duo potpisuje i naslovnicu njezina novog albuma Joanne.

LADYGAGA

Neki su spot ocijenili "previše histeričnim" misleći na montažu, a posebice zbog načina snimanje koje profići zovu "s ruke", tehnike koja ostavlja dojam kao da je video snimljen na nekom ludom rock-festivalu. Nama se baš zato sviđa - pogledajte sami...


 

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj