Kylie Jenner prijete otmicom!

15/06/2018

Kylie Jenner obrisala je sve fotografije na Instagramu gdje se vidi njezina kći Stormi!

Otkako je Kylie Jenner objavila vijesti o svojoj trudnoći i o rođenju svoje kćeri Stormi Webster s dečkom Travisom Scottom, obožavatelji su posvuda postali opsjednuti traženjem barem djelića fotografije djevojčice na njenom Instagram profilu. Bilo da se igra sa Stormi u trenirci, ili objavljuje fotografije s njezinog rođendana, Kylie je rado dijelila neke slatke obiteljske trenutke sa svojih preko 100 milijuna milijuna sljedbenika ... sve do sada.

kyliestormi-1520876174


Prošli tjedan, obožavatelji su primijetili da slike Stormi nestaju s Kylieovog računa. U početku su ljudi bili zbunjeni. Zatim su stigle priče o tome kako je Kylie brisala slike jer su “trolovi” ostavljali jako ružne komentare o njezinoj slatkoj bebi.

Sada, čini se da postoji nešto ozbiljniji razlog. Izvor blizak obitelji je 'The Sunu' rekao da je "užasnuta, i pojačava sigurnosne mjere" nakon što je primila “prijetnje otmicom”. "Stormi i ona jedva da se pojavljuju u javnosti, no sada se pobrinula da i u svakom trenutku ima zaštitu", rekao je izvor. “To sve je bilo jako uznemirujuće za Kylie, jer su neki od komentara sadržavale i izravne prijetnje da će je oteti."

Sve to mora da zvuči poznato za Kylie, čija je polusestra Kim Kardashian bila oružano opljačkana u hotelu u Parizu u listopadu 2017. godine. Od onda, Kim je poduzela mjere za povećanje sigurnosti.

Hoće li Kylie potpuno prestati objavljivati slike Stormi? Morat ćemo pričekati i vidjeti.

Fotografije: Instagram Kylie Jenner

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj