Kylie Jenner otkrila je tajnu savršenog selfija

03/10/2016

Selfiji su majka svih izuma, a čini se da je Kylie postala majka najsavršenijih selfija. Ne brinite, tajna je u nečemu što baš svi imamo u svom hladnjaku.

Pažnja, pažnja! Kylie Jenner, princeza selfija, otkrila je ultimativnu tajnu savršenog selfija i ona se krije u vašem hladnjaku. Ne brinite, ako je vaš hladnjak potpuno prazan, to je još bolje, jer Kylie se zaklinje kako naš hladnjak ima najbolju svjetlost za selfie.

kylie

Naime, njezin posljednji Snapchat post to i dokazuje jer Kylie doslovno sjaji! Ne možete poricati – ona stvarno izgleda dobro i moramo joj dati plus bodove na tome što svoje selfije shvaća ozbiljno. Jedino pitanje koje imamo je – kako je došla do ove ideje? Je li joj usred želje za jogurtom sinulo kako baš onda, u tom trenutku, mora okinuti selfie, a onda primijetila savršenu svjetlost? Ili su ju godine iskustva naučile prepoznati pod kojim će svjetlom izgledati potpuno besprijekorno? Koliko je dugo okidala fotke dok nije postignula taj savršeni selfie? Što je s hranom? Je li se pokvarila?

OK, možda smo imali i više od jednog pitanja.

Još jedno – vrijedi li ovo za sve hladnjake ili samo za njezin koji, pretpostavljamo, košta nešto poput omanjeg dvorca?

Pa, ako će stvarati ovako savršene selfije, onda se definitivno isplati. S druge strane, možda je to samo onaj sjaj kao posljedica nade i sreće koju osjećamo onda kad u hladnjaku spazimo čokoladnu tortu. Kladimo se da je ipak to. Hrana je uvijek odgovor.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj