Kourtney je još jednom potvrdila: 'Ne, Kim nije ok!'

21/10/2016

Doduše, 'Keeping Up With the Kardashians' se i dalje nastavlja...

Unatoč nedavnom napadu u Parizu koji se dogodio Kim Kardashian i zbog kojeg je poželjela malo nestati iz javnosti ili se barem ne pojavljivati onoliko puno koliko smo na to navikli, show must go on, i to onaj njihov obiteljski - Keeping Up With the Kardashians.

Kako je prenio Entertainment Tonight, prije nekoliko se dana krenulo sa snimanjem novih epizoda i to kada je Kourtney primijećena na jednoj cocktail zabavi na kojoj je slavila svoju ulogu nove ambasadorice brenda Manuka Doctor, bez Kim, i to svega par dana nakon što je završeno snimanje sezone 12 s kraja koje je Kim također izostala. Jedan od izvora je izjavio za ET kako su kamere bile prisutne kako bi uhvatile sretne, intimne razgovore između Kourtney i mame Kris.

KOURTNEYKIM

Podsjetimo, napad na Kim dogodio se u Parizu gdje su je maskirani lopovi držali zatočenu te joj ukrali nakita u vrijednosti 10 milijuna dolara. Otkako se to dogodilo, Kim se u javnosti pojavljuje sve manje, a Khloe je nedavno prilikom gostovanja u showu Ellen izjavila kako se 'Kim ne oporavlja najbolje' te kako 'obitelj misli malo usporiti i više pripaziti što objavljuju na društvenim mrežama'. A nedavno je i Kourtney imala intervju za časopis TODAY Extra prilikom kojega je potvrdila kako je 'Kim još uvijek potresena i kako još uvijek nije ok, no kako ima veliku obitelj koja joj je podrška i kako zna da će kroz sve nedaće proći zajedno, kao obitelj, što je i najvažnije'!Photo credit: Profimedia

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj