U 15 tjedana skinula 70 kilograma

07/02/2014

Kontroverza 'Najvećeg gubitnika': Popularni američki reality show doživio je neslavan završetak...

'Biggest Loser' iliti 'Najveći gubitnik', popularni je reality show američke kuće 'NBC'. U njemu se natjecatelji natječu u skidanju kilograma. Osim poželjne tjelesne težine, pobjednik showa dobiva i 250 tisuća američkih dolara. Ovogodišnja pobjednica, Rachel Frederickson, uspjela je skinuti čak 70 kilograma.

Rachel Frederickson u show je ušla s čak 117 kilograma. 165 centimetara visoka dvadesetčetverogodišnjakinja u samo 15 tjedana, koliko je trajalo natjecanje, uspjela je skinuti čak 70 kilograma iliti 60% svoje početne tjelesne težine. Umjesto pohvala i sveopćeg oduševljenja, javnost je ostala šokirana rezultatima natjecanja. Show je trebao podučavati o zdravom životu, no gledatelji smatraju da je show otišao u potpuno krivom smjeru. Rachel danas, sa svojih 45 kilograma, smatraju pothranjenom. Osim što se show prozvalo zbog prezentiranja premale tjelesne kilaže kao poželjne, kritizira ih se i zbog promoviranja samog načina gubitka kilograma - naglog, nezdravog, te potencijalno itekako opasnog po zdravlje.

y

Koliko je Rachel šokirala javnost svojom novom pojavom najbolje svjedoče izrazi lica Boba Harpera i Jillian Michaels, dvoje trenera koji su ostali doslovno zapanjeni nakon što su Rachel vidjeli po prvi puta nakon mnogo tjedana.

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj