Koliko će Dior platiti Jennifer Lawrence?

29/01/2014

Mladoj se glumici smiješi pozamašna svota novca. Sve što treba učiniti je nositi Diorove kreacije...

Trenutno su u tijeku pregovori između francuske modne kuće Dior i agenta Jennifer Lawrence. Pregovori kojima se nastoji osigurati da se Jennifer sljedeće tri godine na brojnim glamuroznim događanjima pojavljuje u Dior kreacijama. Ne samo da će se pojavljivati u nekim od najekstravagantnijih kreacija na svijetu, već će joj to zadovoljstvo biti plaćeno između 15 i 20 milijuna dolara. Naravno, ukoliko potpiše ugovor.

Prekrasna glumica već je zaštitno lice ovog modnog giganta i upravo njeno lice krasi naslovnicu posljednje kampanje Miss Dior. Diorov dizajer Raf Simons Jennifer je opisao kao klasičnu ljepoticu koju krasi snažan karakter, te kao jedinstvenu i inspirirajuću. Kada se prisjetimo svih predivnih Diorovih kreacija koje do sada nosila na brojnim premijerama i dodjelama nagrada, poprilično smo sigurni da su Dior i Jennifer dobitna kombinacija i da će njihova ljubav trajati dugo.

Što drugo reći nego blago joj se! Mi bismo ove divne kreacije nosili potpuno besplatno, samo kada bismo imali prilike...

Cosmopolitan.hr

Novo

Komentiraj